Pepřové ragú

Ragú, jehož pepřovou chuť si každý přizpůsobí podle své chuti.


3.0103x
75 min

Ingredience

400 gcibule
0.5 kscitron
3 kshřebíček
2 listybobkový list
10 kuličeknové koření
500 ghovězí maso
tuk na smažení
2-3 lžícetmavá jíška

podle chuti

cukr
sůl
mletý bílý pepř
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Citron důkladně odrhneme, nebo použijeme chemicky neošetřený, rozkrojíme na čtvrtky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme kousky masa a prudce opečeme. Pak zalijeme 500 ml vody, přidáme sůl, pepře, koření, kousky citronu a pod pokličkou dusíme doměkka. Potom odstraníme koření, citron, zahustíme jíškou a povaříme. Podle potřeby ochutíme cukrem, solí a pepřem. Pepřové ragú servírujeme s brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pepřové ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena