Pepřové ragú

Ragú, jehož pepřovou chuť si každý přizpůsobí podle své chuti.


3.0103x
75 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Citron důkladně odrhneme, nebo použijeme chemicky neošetřený, rozkrojíme na čtvrtky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé kousky.

Na tuku zpěníme cibuli, přidáme kousky masa a prudce opečeme. Pak zalijeme 500 ml vody, přidáme sůl, pepře, koření, kousky citronu a pod pokličkou dusíme doměkka.

Potom odstraníme koření, citron, zahustíme jíškou a povaříme. Podle potřeby ochutíme cukrem, solí a pepřem.

Pepřové ragú servírujeme s brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pepřové ragú

Zpět na recept