Recept od strýce Pepana. Dušené maso se žampiony, párky a s nudličkami jater.
3 lžíce | olej |
sůl | |
1 ks | cibule |
100 g | žampiony |
hladká mouka | |
drcený kmín | |
250 g | vepřová játra |
500 g | vepřová kýta |
3-4 lžíce | ostrý kečup |
mletý černý pepř | |
100 g | tenký párek |
podle potřeby | |
---|---|
vývar | |
na ozdobu | |
1 ks | cibule |
podle chuti | |
vegeta |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena