Pečený hermelín se slaninou

Rychlý a dobrý způsob úpravy hermelínu.


3.919x
15 min
1×

Postup přípravy

Odtrhneme si alobal tak velký, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín.

Hermelín posypeme kořením podle chuti a rozetřeme ho po celém hermelínu. Nakrájíme si menší cibuli na půlměsíčky a polovinu cibulových proužků vložíme doprostřed alobalu. Na cibuli dáme pár plátků slaniny. Na ni vložíme hermelín, na který poklademe opět slaninu, zasypeme zbytkem cibule. Celé to pevně zabalíme a přitlačíme všechny suroviny na sýr.

Hermelín se slaninou vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme do změknutí (cca 10 minut). Doporučuji v polovině pečení obrátit.

Pečený hermelín se slaninou podáváme jako chuťovku i hlavní chod.
user-icon

autor Tom3k


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený hermelín se slaninou

Zpět na recept