Pečený fenykl

Fenykl je stále zeleninou, kterou si málokdo dopřeje. Přitom je tato zelenina chuťově moc dobrá.


3.97x
45 min

Ingredience

2 ksfenykl

podle chuti

sůl
libeček
parmazán
sezamové semínko

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Fenykl omyjeme, odkrojíme tvrrdé konce a podélně rozkrojíme. Fenykl povaříme 15 minut v osolené vodě.

Scezený fenykl uložíme do pekáčku, osolíme hrubou solí, posypeme libečkem, sezamovým semínkem a dáme do trouby na funkci gril zapéct. Fenykl stačí zapékat 15 - 20 minut, podle chuti můžeme přidat i parmazán.

Pečený fenykl podáváme jako přílohu třeba ke grilovanému masu, ale také jako hlavní chod s vařenými brambory apod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený fenykl

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena