Bílé fazole zapečené s vepřovým kolenem, kuřetem a klobásou, ochucené česnekem a tymiánem.
2 paličky | česnek |
1 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
500 g | bílé fazole |
1 ks | vepřové koleno |
4 ks | kuřecí spodní stehno |
4 ks | pikantní moravská klobáska |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
tymián | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
sádlo |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena