Křupavá kuřecí stehna a nadýchaná nádivka v jednom pekáči? To je kombinace, která nejen skvěle chutná, ale hlavně šetří čas i nádobí. Šťavnaté maso pečené na másle se spojí s dozlatova opečenou rohlíkovou nádivkou, která díky sněhu z bílků zůstane lehká a nadýchaná.
Jak dlouho se peče kuře a na kolik stupňů? Praktický průvodce pečením
Pečeným kuřetem se vždycky zavděčíte. Hodí se jak na slavnostní oběd, tak k rychlé rodinné večeři. A nejlepší na něm je, že nejlépe chutná jen se solí. Aby bylo kuře dokonale šťavnaté, nevysušené a mělo křupavou kůžičku, je důležité zvolit správnou teplotu a dobu pečení. Jak dlouho se peče kuře, na kolik stupňů a jak dosáhnout nejlepší chuti?

Autor:burizonka





Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena