Pečená krkovička

Výborná krkovička se snadnou přípravou a zajímavou chutí.


4.5150x
75 min
40×

Postup přípravy

Krkovičku očistíme, nakrájíme na větší kousky a vložíme do pekáče nebo zapékací mísy. Osolíme, přidáme pepř, červenou papriku a tymián. V pekáči smícháme s nasekaným česnekem a nahrubo nakrájenou cibulí a zalijeme směsí rajčatového protlaku a vody (1díl protlaku - 3 díly vody). Pekáč přiklopíme a pečeme na 220 °C asi jednu hodinu, během pečení občas zkontrolujeme případně podlijeme vodou, poté odkryjeme a dopékáme 10 minut na 180 °C. Pečenou krkovičku podáváme s bramborem, bramborovou kaší nebo rýží, ozdobíme nasekanou pažitkou nebo pórkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pečená krkovička

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena