Pavučince

Rychlovka k večeři z hub potěší kuchaře i strávníka.


4.05x
45 min

Postup přípravy

Cibule oloupeme, pokrájíme nadrobno, okurky nakrájíme na menší kousky, houby (žampiony nebo jiné) očistíme a také nakrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, na kterém orestujeme cibuli, přidáme houby, okurky, podlijeme vínem, zakapeme citronovou šťávou a ochutíme solí a pepřem. Dusíme, dokud nejsou houby měkké. Do pekáčku nalijeme smetanu smíchanou s vejci, na to dáme směs cibule a hub. Zapečeme do zezlátnutí. Pavučince podáváme teplé i studené. Chutnají s chlebem či bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pavučince

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena