Patizony se smetanou

Rychle zpracované patizony zalité smetanou.


4.526x
45 min
5×

Postup přípravy

Patizony očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky hrubé asi 1 cm. Osolíme z obou stran, obalíme v hladké mouce. Patizony osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách, dokud nemají zlatavou barvu. Osmažené patizony dáme do pekáčku, zalijeme smetanou ke šlehání a dáme zapéct do vyhřáté trouby.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Patizony se smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena