Patizoňáček

Recept na zapečený patizon se salámem. Porce ozdobíme rajčaty.


4.724x
45 min
6×

Ingredience

4 ksvejce
60 gmáslo
4 kspatizon
300 guzenina
60 gtvrdý sýr

podle chuti

sůl
vegeta
mletý černý pepř
čerstvá petrželová nať

na ozdobu

rajče

Postup přípravy

Ve slané vodě uvaříme do poloměkka na kostky nakrájené patizony. Necháme okapat.

V pekáčku na másle nahřejeme na kostičky nakrájenou uzeninu, po chvíli přidáme provařené patizony. Posypeme vegetou, přidáme posekanou petrželku, nastrouhaný sýr a trochu opepříme. Vše dobře promícháme a zalijeme rozšlehanými vejci.

Patizoňáček 35 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Horký nákyp poklademe vločkami másla a nakrájíme na porce. Na talíři ozdobíme patizoňáček plátky rajčat.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Patizoňáček

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.