Paštiková omáčka

Recept vhodný k zbavení přebytečného množství paštik. Jemná krémová smetanová omáčka z paštik.


3.0204x
30 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno.



V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm zpěníme. Přidáme paštiky, přičemž je musíme míchat. Po chvilce restování směs zalijeme vodou. Omáčku vaříme za stálého míchání, dokud se paštiky nerozpustí. Pak omáčku přecedíme, abychom se zbavili cibule. Vlijeme ji zpátky do hrnce, ochutíme ji solí, pepřem, česnekem a přidáme smetanu. Vše krátce povaříme.



Omáčku podáváme s těstovinami.

user-icon

autor Haslerka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paštiková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.