Papričata

Pikantní příloha k pečivu, na topinky a pro někoho možná i na těstoviny.


2.77x
15 min

Postup přípravy

Rajče a papriku očistíme, nakrájíme na kousky. Na pánvi na mírném ohni necháme paprikáš pustit šťávu. Pokud by se nám zdálo, že příliš nevysákl, přidáme pod paprikáš olej. Až se uvolní aroma a tuk, přihodíme rajčata a papriky. Jestli jsou rajčata suchá, podlijeme vodou a necháme dusit. Podle chuti můžeme do papričat přidat kečup. Osolíme a opepříme. Papričata podáváme jako přílohu nebo chuťovku k čerstvému či opečenému pečivu.
user-icon

autor Merrao

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Papričata

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z mexické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena