Vrstvy okořeněné zeleniny a hovězího masa zalité rajčatovým protlakem.
1 palička | česnek |
sůl | |
1 lžíce | ocet |
1 svazeček | petrželka |
600 g | brambory |
2 ks | cibule |
1 lžíce | mouka |
0.5 ks | celer |
1.25 l | voda |
2 ks | mrkev |
1 ks | petržel |
80 g | rajčatový protlak |
2 ks | feferonka |
1 ks | pastinák |
1 ks | bobkový list |
1 dl | bílé víno |
1 kg | maso hovězí přední |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř |
autor 59
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena