Papájová omáčka

Rychlá, jednoduchá a exotická omáčka, která se hodí ke smažené zelenině, ale i k masu.


3.0693x
20 min

Postup přípravy

Šalotku oloupeme, polovinu nakrájíme na kostičky, zbytek rozmixujeme. Papáju očistíme a větší část také rozmixujeme na pyré, zbytek papáji nakrájíme na kostičky. Papriky omyjeme, zbavíme nečistot a nakrájíme na drobounké kostičky. Pažitku nasekáme nadrobno. Feferonku nakrájíme na kolečka a společně s nakrájenou šalotkou a paprikami opečeme na oleji. Vmícháme papájové pyré, rozmixovanou šalotku, pažitku, přidáme oba octy, osladíme, osolíme a opepříme. Papájovou omáčku pečlivě promícháme a můžeme podávat. Papájovou omáčku podáváme jako netradiční doplněk k zelenině, ale i k masovým pokrmům. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Papájová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena