Pantůček

Tento recept je na nakládaný bůček v česnekové marinádě.


3.58x
45 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Bůček hodně osolíme, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, do které jsme nakrájeli 20 stroužků česneku, a dáme na mírný oheň vařit.

Mezitím si připravíme marinádu. Všechny ingredience smícháme s 10 stroužky namačkaného česneku. Uvařený bůček, ještě horký, pomažeme marinádou ze všech stran a zabalíme do alobalu. Necháme vychladnout a vložíme do lednice.

Za 3 dny naložený bůček rozbalíme a krájíme na tenké plátky. Pantůček klademe na čerstvý chléb.
user-icon

autor KNX


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pantůček

Zpět na recept