Pálivá křídla na grilu

Rychlá a lehká večeře. Křidýlka jsou potírána marinádou z medu, chilli a protlaku.


2.9603x
35 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí křídla omyjeme. V mističce si smícháme, protlak, cukr, ocet, med, olej, česnek a chilli a touto marinádou potom maso potíráme. Křídla rozložíme na plech, osolíme a potřeme marinádou ze všech stran. V troubě rozpálíme gril a křidýlka pod ním pečeme asi 5 minut, potom je obrátíme a pečeme znovu 5-7 minut a potřeme marinádou. Hotová křidélka podáváme s tvarohovým dipem a pečivem. Dip si uděláme takto: Tvaroh rozmícháme s mlékem na hladký krém, přidáme vegetu, utřený česnek, nasekanou cibulku a na drobné kostičky nakrájenou papriku, vše promícháme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivá křídla na grilu

Zpět na recept