Palermské kuře

Recept na smažené kuře s chutí parmazánu.


3.0498x
45 min

Ingredience

1 kskuře

podle chuti

sůl

na obalení

vejce
strouhanka
parmazán

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Kuře ovaříme ve vroucí vodě, poté maso opatrně vyjmeme, rozkrájíme na čtvrtky a osolíme. Čtvrtky kuřete obalíme v rozšlehaných vejcích, strouhaném parmazánu a strouhance. Kuře smažíme pozvolna v rozpáleném oleji, až je zlatavé. Poté ho necháme krátce okapat na papírovém ubrousku, abychom odsáli přebytečný tuk. Palermské kuře podáváme s libovolnou přílohou, hodí se bramborová kaše, vařené brambory a jiné.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Palermské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena