Palermské kuře

Recept na smažené kuře s chutí parmazánu.


3.0498x
45 min

Ingredience

1 kskuře

podle chuti

sůl

na obalení

vejce
strouhanka
parmazán

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Kuře ovaříme ve vroucí vodě, poté maso opatrně vyjmeme, rozkrájíme na čtvrtky a osolíme.

Čtvrtky kuřete obalíme v rozšlehaných vejcích, strouhaném parmazánu a strouhance.

Kuře smažíme pozvolna v rozpáleném oleji, až je zlatavé. Poté ho necháme krátce okapat na papírovém ubrousku, abychom odsáli přebytečný tuk.

Palermské kuře podáváme s libovolnou přílohou, hodí se bramborová kaše, vařené brambory a jiné.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Palermské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.