Pajšlová omáčka

Skvělý recept na pokrm z vepřových vnitřností.


3.817x
90 min
1×

Postup přípravy

Vepřové vnitřnosti omyjeme, očistíme a nakrájíme na menší části. Větší cibuli nakrájíme nadrobno.

Cibuli vsypeme do hrnce s rozpáleným olejem. Vnitřnosti zprudka osmahneme a zalijeme vodou. Vaříme doměkka a mezitím sestavíme mlýnek na maso.

Jakmile jsou vnitřnosti uvařeny, vyjmeme je z hrnce, pomeleme a poté opět vrátíme do hrnce. Vytvoříme jíšku, ale místo vody mouku smícháme se smetanou a omáčku zahustíme. Nakonec pajšlovou omáčku dochutíme solí, pepřem a octem.

Pajšlovou omáčku podáváme s houskovým či kynutým knedlíkem.
user-icon

autor Lukáš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pajšlová omáčka

Zpět na recept