Kuřecí maso dušené v omáčce a zalité vajíčkem na misce rýže. Recept japonské kuchyně.
2 ks | vejce |
1 hrnek | voda |
1 ks | velká cibule |
300 g | kuřecí prsa |
2 lžíce | sójová omáčka |
1 ks | jarní cibulka |
0.5 hrnku | zelený hrášek |
2 lžíce | mirin |
japonský pepř sanšo | |
příloha | |
---|---|
2 hrnky | voda |
1 hrnek | rýže |
na ozdobu | |
1 ks | pórek |
1 ks | nať jarní cibulky |
autor Ishii
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena