Dortovou formu vymažeme a vysypeme. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky vyšleháme s cukrem. Přidáme vroucí vodu a prosátou mouku. Z bílků vyšleháme pevný sníh, které lehce vpracujeme do těsta.
Těsto nalijeme do připravené formy a pečeme v předehřáté troubě dozlatova. Upečený korpus necháme vychladnout.
Mezitím si připravíme pudinkový krém. Mléko svaříme spolu s pudinkem. V tomto poměru bude pudink opravdu hutný. Dortový korpus rozřízneme na dvě části a spodní část hustě poklademe ovocem. Je jedno jaké, výborné jsou čerstvé nebo kompotované broskve či jahody. Ovoce přelijeme pudinkem a překlopíme druhou částí korpusu.
Pak dort opět bohatě poklademe ovocem, ale snažíme se, aby to bylo úhledné, protože ovoce půjde vidět. Z džusu a pudinku připravíme polevu. Nejlepší je stejná příchuť džusu se stejnou příchutí pudinku - jahodový pudink a jahodový džus. Krémem přelijeme horní část korpusu.
Ovocný dort necháme vychladnout a v lednici jej necháme uležet nejlépe do druhého dne.