Ovarová mísa

Pokrm pro milovníky masa a zabijaček.


2.972x
120 min

Postup přípravy

Vepřovou hlavu dobře očistíme, nad plamenem opálíme chloupky a všechno maso důkladně omyjeme. Cibuli oloupeme a necháme vcelku. Maso vložíme do velkého hrnce s vroucí vodou. Přidáme sůl, koření, cibuli a opět rychle uvedeme do varu. Na malém ohni vaříme ovar doměkka. Měkký ovar vyjmeme. Maso klademe na předehřáté mísy. Ovarové mísy podáváme s čerstvým chlebem, hořčicí a křenem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovarová mísa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena