Ostrá bylinková omáčka

Studená pikantní omáčka vhodná ke grilovanému masu nebo zelenině. Feferonek není nikdy dost!


3.0857x
10 min

Postup přípravy

Feferonky, bylinky a chemicky neošetřenou citronovou kůru nasekáme. Česnek oloupeme. Feferonky, bylinky a citronovou kůru promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a zeleninový vývar. Omáčku osolíme a při servírování zdobíme nasekanou feferonkou. Ostrá bylinková omáčka skvěle chutná ke grilovanému masu i zelenině. S množstvím opatrně, je opravdu velmi pálivá. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ostrá bylinková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena