Ostrá bylinková omáčka

Studená pikantní omáčka vhodná ke grilovanému masu nebo zelenině. Feferonek není nikdy dost!


3.0857x
10 min

Postup přípravy

Feferonky, bylinky a chemicky neošetřenou citronovou kůru nasekáme. Česnek oloupeme.

Feferonky, bylinky a citronovou kůru promícháme s hořčicí a citronovou šťávou. Přimícháme prolisovaný česnek, olej a zeleninový vývar. Omáčku osolíme a při servírování zdobíme nasekanou feferonkou.

Ostrá bylinková omáčka skvěle chutná ke grilovanému masu i zelenině. S množstvím opatrně, je opravdu velmi pálivá.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrá bylinková omáčka

Zpět na recept