Vaření.czReceptyOrientální maso s fazolkami

Orientální maso s fazolkami

Pokrm tentokrát s vůní orientu.


3.094x
90 min

Ingredience

1 lžičkacukr
2 lžíceolej
1 lžícemáslo
1 kspaprika
2 kscibule
0.3 ksceler
2 ksrajče
1 lžícekečup
1 ksmrkev
citronová šťáva
2 kuličkycelý černý pepř
1 konzervafazolky sterilované
500 gpřední hovězí maso bez kosti

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibule oloupeme, jednu necháme vcelku, druhou jemně pokrájíme. Mrkev a celer očistíme. Do hrnce dáme vlažnou vodu, celý pepř, celou cibuli, celer, mrkev, přidáme maso a uvaříme doměkka. Rajčata spaříme, oloupeme a rozkrájíme na osminky. Papriku očistíme, zbavíme jadřince a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, osmahneme na něm cibulku, přidáme kečup, papriku, rajčata a pod pokličkou dusíme do měkka. Podléváme nálevem z fazolek. Nakonec dáme do směsi prohřát pokrájené fazolky, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu. Uvařené maso nakrájíme na plátky a vložíme do uvařené omáčky. Orientální maso s fazolkami podáváme s uvařenými těstovinami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Orientální maso s fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena