Orientální maso s fazolkami

Pokrm tentokrát s vůní orientu.


3.094x
90 min

Ingredience

1 lžičkacukr
2 lžíceolej
1 lžícemáslo
1 kspaprika
2 kscibule
0.3 ksceler
2 ksrajče
1 lžícekečup
1 ksmrkev
citronová šťáva
2 kuličkycelý černý pepř
1 konzervasterilované fazolky
500 gpřední hovězí maso bez kosti

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Cibule oloupeme, jednu necháme vcelku, druhou jemně pokrájíme. Mrkev a celer očistíme.

Do hrnce dáme vlažnou vodu, celý pepř, celou cibuli, celer, mrkev, přidáme maso a uvaříme doměkka.

Rajčata spaříme, oloupeme a rozkrájíme na osminky. Papriku očistíme, zbavíme jadřince a nakrájíme na nudličky.

Na pánvi rozehřejeme olej s máslem, osmahneme na něm cibulku, přidáme kečup, papriku, rajčata a pod pokličkou dusíme do měkka. Podléváme nálevem z fazolek. Nakonec dáme do směsi prohřát pokrájené fazolky, sůl, cukr, pepř a citronovou šťávu. Uvařené maso nakrájíme na plátky a vložíme do uvařené omáčky.

Orientální maso s fazolkami podáváme s uvařenými těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Orientální maso s fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.