Omuraisu je v Japonsku velice "mladý" pokrm, vznikl až na přelomu 19. a 20. století, avšak už za tak krátkou dobu se omuraisu stalo velmi populárním.
2 stroužky | česnek |
sůl | |
4 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 hrneček | kečup |
1 hrnek | rýže |
5 ks | žampiony |
mletý pepř | |
400 g | kuřecí maso |
1 konzerva | rajský protlak |
1 hrst | zelený hrášek |
1 kostka | masový bujon |
1 ks | větší bobkový list |
2 ks | smetánka do kávy |
na ozdobu | |
---|---|
hlávkové zelí | |
podle potřeby | |
olivový olej na smažení |
autor Ishii
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.