Omáčka s krůtím masem

Masová omáčka s pórkem, bylinkami, kapary a vínem, která se výborně hodí na těstoviny. Recept je celkem jednoduchý na přípravu.


3.0714x
30 min

Postup přípravy

Krůtí maso očistíme, nakrájíme na kousky a odložíme stranou. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka, čerstvé bylinky nasekáme. Citron dobře omyjeme a nastrouháme z něj kůru. Poté plod citronu vymačkáme.

Maso vsypeme na pánev a opékáme na oleji tak dlouho, až se začne rozpadat, osolíme, opepříme, přidáme pórek a opékáme. Zalijeme vínem, přidáme bylinky, citronovou šťávu i kůru a kapary. Omáčku s krůtím masem povaříme asi 10 minut pod pokličkou a podáváme.

Omáčka s krůtím masem a kapary se báječně hodí na těstoviny.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Omáčka s krůtím masem

Zpět na recept