Tato univerzální španělská omáčka se podává k rybám, k různým měkkýšům, uvařené zelenině a zeleninovým salátů.
4 stroužky | česnek |
sůl | |
3 ks | rajče |
10 ks | mandle |
pepř | |
75 ml | olivový olej |
1 lžíce | sekaná petrželka |
2 lžíce | vinný ocet |
1 špetka | kajenský pepř |
10 ks | lískové oříšky |
1 ks | sušená paprika romesco nebo sladká kapie |
autor Ludvo
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.