Olomoucký řízek

Recept na krásně ovoněné vepřové.


4.010x
25 min

Postup přípravy

Kýtu naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí a třeným česnekem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Podle chuti vložíme na vepřovou kýtu kolečko nebo dvě tvarůžků, kolečko cibule a překryjeme slaninou. Maso zavineme do kapsy, znovu okořeníme a obalíme v trojobalu. Na pánvi v oleji pomalu smažíme olomoucký řízek dozlatova. Vhodnou přílohou k olomouckým řízkům jsou různě upravené brambory.
user-icon

autor romík 83


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Olomoucký řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena