Okaté maso

Špalíček hovězího masa prošpikovaný slaninou a párky. Na talíři plátky masa přeléváme omáčkou s rajčaty.


2.9606x
90 min

Postup přípravy

Do masa nařízneme ostrým tenkým nožem několik otvorů, část otvorů rozšíříme rukojetí vařečky a naplníme je párky nebo klobásou. Do zbývajících otvorů vsuneme slaninu nakrájenou na nudličky. Maso převážeme silnou nití, potřeme smetanou a necháme ji vsáknout. Osolíme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku ze všech stran. Přidáme cibuli nebo pórek, podlijeme a dusíme pod pokličkou dopoloměkka. Šťávu zahustíme moukou, přidáme kečup, na kolečka nakrájená rajčata a dopečeme. Maso zbavíme nití, nakrájíme na plátky a podlijeme omáčkou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Okaté maso

Zpět na recept