Okatá vepřová játra

Játra se slaninou a volským okem. Recept podáváme s chlebem a okurkou.


4.36x
60 min
2×

Postup přípravy

Játra nakrájíme na plátky, na 1 porci počítáme plátky dva. Plátky mírně naklepeme a na tuku opečeme. Zároveň s játry opékáme plátky anglické slaniny. Do tuku po opékání jater a slaniny přidáme kečup, trochu pepře a kari koření a zalijeme vinem. Jen krátce povaříme.

Zvlášť si usmažíme volská oka, osolíme a opepříme.

Na talíř dáme dva plátky jater, osolíme, přelijeme připravenou šťávou, na jeden plátek dáme volské oko, posypeme bazalkou, na druhý dáme osmahnutou slaninu a cibulové kroužky.

Okatá vepřová játra podáváme s chlebem a s kyselou okurkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Okatá vepřová játra

Zpět na recept