Ohnivý dýňový guláš

Pokud máte rádi guláš, rozhodně vyzkoušejte tento pálivý dýňový.


3.176x
75 min
1×

Postup přípravy

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme. Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky.

Přepuštěné máslo zahřejeme v širším hrnci a za stálého míchání v něm opečeme maso, osolíme a opepříme. Přidáme cibuli a prolisovaný česnek, vmícháme rajský protlak a vše opečeme. Maso zaprášíme moukou, paprikou a několik minut pražíme. Přilijeme vývar a všechno necháme v zakrytém hrnci asi půl hodiny dusit.

Papriky a oloupanou dýní nakrájíme na kostky. Obojí přidáme k masu. Dýňový guláš okořeníme kari kořením, rozmarýnem a přikryté necháme 30 minut stát. Nakonec jej osolíme a opepříme.

Ohnivý dýňový guláš podáváme s přílohou podle vlastní chuti. Hodí se jak brambory nebo knedlíky, tak chleba.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ohnivý dýňový guláš

Zpět na recept