Ohnivé maso

Recept na ohnivé maso z vepřové kýty.


4.526x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibulku oloupeme a nakrájíme nahrubo. Kýtu očistíme, nakrájíme na nudličky. Ostatní zeleninu nakrájíme na proužky, feferonky nadrobno. Okurky použijeme bez nálevu, feferonky s nálevem. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici. Doplníme okurky, kapii a feferonky. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů. K ohnivému masu z vepřového volíme jako přílohu hranolky, chléb, topinky, nebo malé bramboráčky.
user-icon

autor komise

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ohnivé maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena