Ohnivé maso

Recept na ohnivé maso z vepřové kýty.


4.526x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibulku oloupeme a nakrájíme nahrubo. Kýtu očistíme, nakrájíme na nudličky. Ostatní zeleninu nakrájíme na proužky, feferonky nadrobno. Okurky použijeme bez nálevu, feferonky s nálevem.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici. Doplníme okurky, kapii a feferonky. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.

K ohnivému masu z vepřového volíme jako přílohu hranolky, chléb, topinky, nebo malé bramboráčky.
user-icon

autor komise


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ohnivé maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká