Obmotaná klobáska

Snadno připravená chuťovka. Nic dietního, ale té vůni při pečení neodoláte.


4.49x
60 min

Postup přípravy

Na recept použijeme tenkou a libovou paprikovou klobásku. Rozkrájíme ji asi na 10 cm dlouhé kousky. Listové těsto rozválíme nebo použijeme již rozválený plát. Rádýlkem nakrájíme asi centimetrové proužky a každou klobásku těstem obmotáme. Klobásky položíme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme nadrcenými chilli lupínky. Obmotané klobásky pečeme nejdřív zprudka na 220 °C, pak teplotu stáhneme a dopečeme dozlatova. Jsou celkem rychle hotové. Obmotané klobásky podáváme jako slanou chuťovku.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Obmotaná klobáska

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena