Nutrie po myslivecku

Maso z nutrie je bílé, dietetické, lehce stravitelné a výživné. Jistě stojí alespoň za ochutnání. Nabízím recept na nutrii po myslivecku


3.1104x
90 min
1×
Podobné recepty

Postup přípravy

Šálek vody svaříme s octem, solí, bobkovým listem a jalovcem. Do nálevu vložíme nutrii a dáme ji na dva dny do lednice rozležet. Během této doby ji několikrát obrátíme.

Pak maso vyjmeme a osušíme. Oddělíme kýty a hřbet protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Špek nakrájíme na nudličky a rozpustíme jej na pánvi. Přidáme oloupanou, jemně usekanou cibuli a za stálého míchání počkáme, až zrůžoví. Potom vložíme připravené porce nutrie a pod pokličkou dusíme doměkka.

Před dokončením šťávu zjemníme kouskem másla a zakapeme citronovou šťávou.

Nutrii po myslivecku podáváme s bramborovým knedlíkem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nutrie po myslivecku

Zpět na recept