Normandské vepřové kotlety

Francouzská kuchyně je zvláštní a výrazná, ale chuťově je to vždycky skvělé.


3.1165x
35 min
1×

Postup přípravy

Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme. Osolíme je a opepříme.

V pánvi si rozehřejeme máslo a kotlety na něm z obou stran osmažíme.

Mezitím oloupeme a nakrájíme jablka a rozskládáme je do máslem vymazané zapékací misky. Osolíme je, opepříme a zaprášíme mletou skořicí. Vše zakapeme šťávou z pečení, poklademe kotletami a zakryté dusíme v troubě do změknutí.

Upečené normandské vepřové kotlety podáváme s opečenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Normandské vepřové kotlety

Zpět na recept