Vaření.czReceptyNormandské vepřové kotlety

Normandské vepřové kotlety

Francouzská kuchyně je zvláštní a výrazná, ale chuťově je to vždycky skvělé.


3.1165x
35 min
1×

Postup přípravy

Vepřové kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme. Osolíme je a opepříme. V pánvi si rozehřejeme máslo a kotlety na něm z obou stran osmažíme. Mezitím oloupeme a nakrájíme jablka a rozskládáme je do máslem vymazané zapékací misky. Osolíme je, opepříme a zaprášíme mletou skořicí. Vše zakapeme šťávou z pečení, poklademe kotletami a zakryté dusíme v troubě do změknutí. Upečené normandské vepřové kotlety podáváme s opečenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Normandské vepřové kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena