Smícháme vejce, máslo a moučkový cukr, vše utřeme. Poté přidáme mléko, polohrubou mouku, prášek do pečiva a kakao. Těsto dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180 °C asi 30 minut.
Připravíme si náplň. Půl litru mléka svaříme s vanilkovým cukrem a solamylem nebo maizenou. Připravíme tak světlou kaši. Vlažnou kaši vyšleháme se zbylými surovinami.
Korpus potřeme polovinou náplně, poté poklademe sušenkami koka, které jsme předtím namočili v rumu. Na ně dáme druhou půlku náplně, polijeme čokoládovou polevou a navrch posypeme kokosem.
Nóbl řezy necháme ztuhnout v lednici a podáváme například ke kávě.
PS: Vlažná kašička - 1/2 l mléka, vanilkový cukr, 4 lžíce solamylu (maizeny) nebo vanilkového pudinku