Niceský salát

Tento salát má mnoho variant, do kterých se přidávají nové brambůrky, vařené fazolové lusky a místo tuňáka krevety.


3.0984x
30 min

Ingredience

- -česnek
- -sůl
2 ksvejce
2 ksrajčata
- -hořčice
- -kapary
- -pepř mletý
- -olivy
1 plechovkatuňák
6 lžicolej olivový
- -citronová šťáva
2 lžíceocet vinný
0.3 ksokurka salátová
1 kshlávkový salát
6 plátkůančovičky
4 kssrdíčka artyčoků

Postup přípravy

Salát omyjeme a natrháme na kousky. Smícháme s ostatní zeleninou. Artyčoková srdíčka nakrájíme na čtvrtky, okurku na větší kousky, rajčata a vejce na čtvrtky a tuňáka nalámeme na kousky. Dáme pozor, aby se vejce nerozdrobila. Zálivku připravíme z oleje, octa, utřeného česneku, hořčice, soli, pepře a citronové šťávy. Zalijeme jí salát těsně před podáváním.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Niceský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena