Postup je úplně jednoduchý. Do pekárny dáme všechny tekuté suroviny. Na ně nasypeme sypké a zvolíme program.
Pak už jen čekáme na čerstvý chléb. Nejlepší chléb podáváme podle chuti.
mne asi najviac chuti chlieb bez ,,comercial kvasnic .
Uplne staci 1 diel vody a 1 diel ubleached muky ( neupravoanej ) , pomiesat nechat 3-4 dni v pohari , trosku nechat dierku na vzduch , kazdy den to krmit trochu vody a trocha muky ked to chce clovek mat na dalsi krat . No a potom len chce piect tak robim pol kvasku a pol muky zamiesit ako normalne na chleba a nechat vykysnut ako normanle chleba
jaresd
Pivo
Je to super složení. Peču dlouho něco obdobného v rozpáleném hrnci v troubě. Nemá to chybu. Akorát místo octa dávám asi tak 100 ml piva. Vžycky se povede. :-)
Darek
Hladká mouka?
Jen hladká mouka není chlebová? Jinak dávám 7g sušeného droždí, což odpovídá 1/2 kg mouky a dobrý.
jana
Komentář k receptu Nejlepší chleba
výborný chléb :-)
MartaH
Komentář k receptu Nejlepší chleba
Výborný, peču často a přidávám ještě jiná semínka (dýnové, atd.) a otruby.
Zajímavé komentáře
bez kvasnic z obchodu
Pivo
Hladká mouka?
Komentář k receptu Nejlepší chleba
Komentář k receptu Nejlepší chleba