Neapolský salát

Recept na pikantní salát ze zeleniny a měkkého salámu. Jednoduchá příprava.


5.019x
20 min
2×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
0.5 dlolej
2 kscibule
2 lžícehořčice
1 kscuketa
100 gsterilované okurky
100 grajský protlak
80 gsterilované feferonky
400 gměkký salám
100 gsterilovaná kapie

podle chuti

cukr
sůl
mletý černý pepř
worchesterová omáčka

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Salám, kapie a cuketu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky. Feferonky nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme. Protlak, prolisovaný česnek, olej, worchesterovou omáčku, hořčici, cukr, sůl a mletý černý pepř rozmícháme, potom přidáme salám, kapii, cuketa, cibuli, okurky, feferonky a všechno promícháme. Neapolský salát podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.
user-icon

autor lagis


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Neapolský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena