Námořnické hovězí medailonky

Dobrota nejen pro námořníky.


3.063x
90 min

Postup přípravy

Z hovězích plátků připravíme medailonky, které naklepeme, osolíme a slabně zaprášíme hladkou moukou. V hrnci je na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Přendáme je na talíř.

V témže tuku opečeme oloupanou a na proužky nakrájenou cibuli, až zesklovatí.

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.

Do hrnce k části cibule vložíme opečené maso, opepříme, na něj položíme trošku cibule, vrstvu posolených brambor smíchaných se zbytkem cibule a lehce je opečeme.

Podlijeme po částech červeným vínem a dusíme doměkka.

Výtečně tato dobrota chutná se zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Námořnické hovězí medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.