Námořnické hovězí medailonky

Dobrota nejen pro námořníky.


3.063x
90 min

Postup přípravy

Z hovězích plátků připravíme medailonky, které naklepeme, osolíme a slabně zaprášíme hladkou moukou. V hrnci je na rozpáleném oleji z obou stran opečeme. Přendáme je na talíř.

V témže tuku opečeme oloupanou a na proužky nakrájenou cibuli, až zesklovatí.

Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.

Do hrnce k části cibule vložíme opečené maso, opepříme, na něj položíme trošku cibule, vrstvu posolených brambor smíchaných se zbytkem cibule a lehce je opečeme.

Podlijeme po částech červeným vínem a dusíme doměkka.

Výtečně tato dobrota chutná se zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Námořnické hovězí medailonky

Zpět na recept