Námořnická pizza

Jednoduchá pizza pro opravdové námořníky.


3.168x
45 min

Postup přípravy

Těsto na námořnickou pizzu vytvoříme z mouky, droždí, vody a olivového oleje. Z těsta uděláme kouli, vložíme do misky vyprášené moukou, přikryjeme a necháme asi tři hodiny kynout. Po vykynutí těsto na pomoučeném vále ještě trochu prohněteme a vytvoříme z něj bochánky o velikosti talířku vysoké asi půl centimetru. Každý bochánek omastíme, poklademe trochou rozpuštěných rajčat, posypeme drceným česnekem a oreganem, osolíme a opepříme. Plech vymažeme tukem, položíme na něj pizzu. Mezi každou pizzou necháme dostatečný odstup a pečeme v předehřáté troubě asi 12 minut.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Námořnická pizza

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena