Maso naklepeme a dáme stranou. Nachystáme si misku, do které rozklepneme vejce a přidáme sůl, pepř, plnotučnou hořčici, solamyl a vše rozšleháme.
Do marinády vložíme plátky masa, zakryjeme a necháme rozležet alespoň den v lednici. Maso můžeme nechat naložené klidně i 3 dny, čím déle, tím je maso křehčí.
Naložené vepřové maso smažíme na pánvi nebo grilujeme.
je to výborný recept - rychlé chuiťovky na večer. Já to marinády dávám 2 vajíčka a trošku piva (0,5dcl) + 2 lžíce kvalitní sójovky + to co je v receptu + 1 stroužek česneku + malou hrst petrželky nebo kdo má rád koriandru. Pak to osmažím na pánvi a podává se jako minutka. A to je pak mňamka... S bramborama se dá použít i jako večeře či lehký oběd.