Naložené vepřové maso

Recept na minutku z vepřového masa.


4.354x
30 min
2×

Ingredience

1 lžičkasůl
3 ksvejce
1 lžičkasolamyl
2 lžíceplnotučná hořčice
6 ksvepřové maso
1 lžičkamletý černý pepř

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Maso naklepeme a dáme stranou. Nachystáme si misku, do které rozklepneme vejce a přidáme sůl, pepř, plnotučnou hořčici, solamyl a vše rozšleháme. Do marinády vložíme plátky masa, zakryjeme a necháme rozležet alespoň den v lednici. Maso můžeme nechat naložené klidně i 3 dny, čím déle, tím je maso křehčí. Naložené vepřové maso smažíme na pánvi nebo grilujeme.
user-icon

autor Posorka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Naložené vepřové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena