Nakládaný pivní sýr

Výborné s pivem a chlebem.


3.77x
20 min

Postup přípravy

Připravíme si ingredience. Feferonky nakrájíme na kolečka. Červenou papriku očistíme a nakrájíme na proužky. Česnek oloupeme a prolisujeme, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.

Papriku, cibuli a feferonky vložíme do misky, zakápneme octem, osolíme a opepříme. Přimícháme olivy, provensálské koření a česnek. Na závěr zlehka přimícháme sýr.

Směs opatrně přesuneme do dvou uzavíratelných sklenic (o objemu asi 200 ml), dolijeme olejem, zavíčkujeme a pivní sýr necháme dva dny odpočívat v lednici.
user-icon

autor Zubik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nakládaný pivní sýr

Zpět na recept