Vaření.czReceptyNakládaný pikantní hermelín

Nakládaný pikantní hermelín

Lahůdka, kterou musíte vyzkoušet! Hlavně, pokud chystáte pivní sešlost.


3.264x
45 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
3-4 ksHermelín
20 kuličekcelý pepř
2 ksbobkový list
5 kuličeknové koření
olivový olej
1 lžičkahořčičné semínko
1-2 ksčervená cibule
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžičkamletý černý pepř
1-2 ksnakládaná feferonka

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí a paprikou. Podle chuti můžeme přidat pro pikantnost i mletý pepř. Kešu ořechy nasekáme nadrobno. Hermelíny podélně rozkrojíme na poloviny, všechny vnitřní plochy silněji pomažeme utřeným česnekem a posypeme Kešu ořechy. Tyto půlky zase k sobě spojíme, přitiskneme na sebe a rozkrojíme ještě na půlky příčné. Půlky upravených hermelínů naskládáme do sklenice s bobkovými listy, novým kořením, celým pepřem, případně hořčičným semínkem. Feferonky nakrájíme na proužky (čerstvé papriky na tenká kolečka), cibuli na kroužky a střídavě klademe mezi hermelíny a na ně. Nakonec vše zalijeme olejem, zavřeme víčkem nebo utěsníme alobalem. Vše necháme v chladu 5 - 7 dní uležet.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nakládaný pikantní hermelín

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena