Nakládané maso

Recept na rychlé pohoštění pro hosty nebo jen na chuť.


3.548x
30 min

Ingredience

6 plátkůmaso

marináda

2 stroužkyčesnek
sůl
2 ksvejce
2 lžičkysolamyl
1 lžičkamaggi
2 lžičkyplnotučná hořčice
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžičkaworchesterská omáčka

Postup přípravy

V misce smícháme všechny suroviny na marinádu. Můžeme použít jakékoliv maso. Kuřecí a krůtí není třeba klepat. Maso důkladně obalíme do směsi, naskládáme do misky s víkem, zalijeme zbylou směsí a uzavřeme. Maso necháme v lednici marinovat. V lednici vydrží 2 - 3 týdny. Pro vlastní přípravu rozpálíme na pánvi olej, nejlépe olivový. Plátky masa v něm opečeme asi 3 - 5 minut z obou stran, podle druhu masa. Nakládané maso podáváme s přílohou podle chuti. Vhodné jsou brambory, zelenina, salát nebo pečivo.
user-icon

autor KOKŠÍK

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nakládané maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena