Velice jednoduše naplněný vepřový bůček. Nádivku připravíme z masa, mletého masa a koření. Vhodná na sváteční stůl nebo jen k nedělnímu obědu.
250 ml | masový vývar |
1 kg | vepřový bok |
nádivka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | vejce |
majoránka | |
1 lžíce | hořčice |
2 lžíce | kečup |
4 lžíce | sekaná petrželka |
2 lžíce | rajský protlak |
mletý černý pepř | |
300 g | míchané mleté maso |
100 g | maso na řízky |
omáčka | |
1 lžíce | hladká mouka |
na potření | |
2 lžíce | vepřové sádlo |
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.