Pokrmy z telecího masa jsou velmi chutné a dietní. Nadívaná telecí hruď je však receptem spíše pro ty, kteří si chtějí dopřát.
80 g | tuk |
1 ks | cibule |
1 lžíce | hladká mouka |
750 g | telecí hruď |
nádivka | |
---|---|
sůl | |
1 ks | vejce |
20 g | máslo |
petrželka | |
50 g | šunka |
10 cl | mléko |
3 ks | rohlík |
muškátový květ | |
podle chuti | |
sůl |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.