Myslivecký gulášek

Tento guláš je celý provoňěný čerstvými hřibovitými houbami, které se do něj přidávají.


2.9510x
90 min

Postup přípravy

Na sádle nebo tuku osmahneme cibulku. Přidáme na kostky nakrájené hovězí maso(nejlépe kližku) a osmahneme. Potom přidáme mletou papriku a mírně podlijeme, osolíme, opepříme a přidáme koření. Pod pokličkou dusíme doměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme a přidáme nakrájené houby, prolisovaný česnek a trošku podlijeme. Dusíme až do té chvíle, než budou houby i maso měkké. Ke gulášku se nejlépe hodí brambory.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Myslivecký gulášek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena