Mrkev po lesácku

Nezvyklé spojení chutí mrkve a žampionů.


5.010x
45 min

Postup přípravy

Žampiony omyjeme v tekoucí vodě, oloupeme a nakrájíme na nudličky. Karotku oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na kolečka.

V pánvi na tuku žampiony na mírném ohni podusíme, osolíme a opepříme.

Do kastrolu dáme vývar, nakrájenou karotku, kostky cukru a trochu cukru. Okořeníme a vaříme až do vyvaření tekutiny. Přidáme žampiony, zamícháme a vaříme ještě 5 minut při mírné teplotě.

Těsně před podáváním posypeme mrkev po lesácku nasekanou petrželkou a kerblíkem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mrkev po lesácku

Zpět na recept