Mořský koláč

Výborná pochoutka z mořských plodů.


3.094x
60 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme ve slupce doměkka, oloupeme a necháme vychladit. Ryby vložíme do pánve s mlékem, bobkovým listem,solí, pepřem a zakryté vaříme asi 15 minut.

Potom je rozebereme vidličkou na vrstvy, zbavíme kostí a spolu s krevetami je vložíme do zapékací mísy.

Ve vyšší pánvi rozehřejeme tuk, přidáme mouku a necháme ji restovat dozlatova. Pak přidáme rybí vývar, kopr, kapary a podle chuti sůl a pepř. Vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku přilijeme k masu a zamícháme.

Z uvařených brambor, tuku, mléka,soli a pepře vypracujeme hladkou kaši. Dáme ji do zdobícího pytlíku a nastříkame na ryby. Potom vše zapečeme dozlatova.

Ihned podáváme.
user-icon

autor repalovaz


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mořský koláč

Zpět na recept