Vaření.czReceptyMoravský vrabec po domácku

Moravský vrabec po domácku

Hodně dobrý recept na domácí vrabce.


4.729x
90 min
7×

Ingredience

1 ksčesnek
1 kscibule
600 gvepřová plec

podle chuti

sůl
mletý kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na větší kousky. Dáme ho do mísy, osolíme, opepříme, posypeme kmínem a tenkými plátky česneku. Promícháme a necháme 4 - 6 hodin odležet. Potom maso přeložíme do pekáče a zprudka zapečeme. Přidáme nakrájenou cibuli, podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podlévání vodou zvolna pečeme asi hodinu doměkka. Moravského vrabce po domácku podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky a dušeným kysaným nebo čerstvým zelím.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Moravský vrabec po domácku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena